Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 17 | zondag 28 april 2024 16:38 uur | 1 bezoekers

Kabouter Buttplug eindelijk thuis

Het was maar een klein berichtje in de Maasstad. Er is een plekje gevonden voor het veelbesproken beeld Santaclaus van Paul McCarthy. Oftewel Kabouter Buttplug.

Of het 100% door gaat is nog niet zeker. Het definitieve 'ja' zal in de gemeenteraad van 15 september moeten klinken. Maar als ze ja zeggen, dan krijgt onze sexkabouter op 26 september de sleutel van zijn nieuwe huis. Santaclaus woont dan op de binnenplaats van Museum Boijmans van Beuningen en zal voor iedereen gratis te bezichtigen zijn, omdat Boijmans voor de binnenplaats geen entreegeld vraagt.

Ik kan de humor er wel van inzien. BP zal het er wel naar z'n zin hebben. In de nieuwe Viva werd het toevallig deze week nog even duidelijk uitgelegd. Een buttplug is een anaal penetreerdingetje met een verbreed uiteinde zodat de zuigende werking van de darm het ding niet vacuum naar binnen kan trekken. Wat weer genante toestanden op de eerste hulp afdeling van een ziekenhuis voorkomt.

In de achtertuin van BP's sokkeltje kunnen ze daar over mee praten. Is dat immers niet sinds jaar en dag de etalage der schandknapen? Groeien daar sinds m'n jeugd al niet condomiaatjes tussen het gras? Heeft onze teckel daar niet triomfantelijk met een gevonden buttplugje door het rosarium gerend? Hoopte ik toen niet driftig dat hij dat ding onmiddellijk zelf uit z'n bek zou laten vallen omdat ik het absoluut niet wilde aanpakken?

Als ik de gemeenteraad was, zou ik 'ja' zeggen op de 15e. En aan dat 'ja' meteen een vervolgplan koppelen. Ik zou voorstellen om vanaf het Centraal Station een subtiel roze lijntje te trekken via de Westersingel naar het park achter Boijmans. Dat park zou ik ontwikkelen tot een lusthof voor homo's, lesbiennes en hetero's. Het paadje richting Kunsthal zou met keitjes moeten worden bestrooid en tippelzone worden, de Keitjesweg. Langs dit pad een catwalk voor modeshows door de meiden van Carrie en een podium voor hun zangkunsten. Het terrein zou een Parade-achtige uitstraling krijgen. De Parade zelf kon z'n tenten opslaan in het park bij de Euromast. Het lusthof zou een permanent pretpark worden. Met stalletjes voor leather-fashion, zweepjes en andere sexspeeltjes. Patatkramen en sushiverkopers. Met sponsors als Playboy, Penthouse en John de Mol (reality-tv). Afwerkplekjes zouden een loungekarakter krijgen. En dit alles onder het toeziend oog van onze bekende kabouter.

Natuurlijk zou het terrein tussen musea en het Erasmus MC ook toegankelijk moeten blijven voor de niet op sex uitzijnde medemens. Het kabelbaantje van C70 zou weer van stal kunnen worden gehaald. Voor een Peeptour op Hoog Niveau.

Volgens mij gaat de gemeenteraad gewoon 'ja' zeggen. Rotterdam durft! Of Santaclaus zelf ook nog een mening heeft? Kijk eens op www.kabouterbuttplug.nl.

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"