Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 13 | vrijdag 29 maart 2024 08:12 uur | 1 bezoekers

The Reboundguy

"Ik denk niet hij een spelletje met je speelt..." verzekert mijn vriendin Constance me. "Jij speelt een spelletje met hem... Alleen dat weet je zelf nog niet!"

Ik kijk haar verbaasd aan. "Ja... " zegt ze. "Ik kan jullie echt niet serieus nemen. Hij is duidelijk je reboundguy!" Nou ja! Alsof ik Lesley zou gebruiken! Tsss... Ik ben toevallig wel hartstikke verliefd op Lesley! En als Constance dat niet serieus kan nemen, dan neem ik haar ook niet meer serieus! Zo! Verontwaardigd loop ik naar de keuken.

Een paar weken later zetten Constances woorden me toch aan het denken. Lesley zit met vrienden en familie ergens op een camping in de buurt van Salou en ik hoor amper wat van hem. Hij vindt bellen vanuit het buitenland te duur en dat irriteert me! Niet omdat ik hem nou zo enorm mis, maar meer omdat ik verslaafd ben aan zijn aandacht. En nu krijg ik afkickverschijnselen. En ik kan het niet helpen dat ik mezelf afvraag: Wat verwacht ik nou eigenlijk van Lesley? Voor de vakantie heb ik me rotgezeurd om een relatie. Maar wil ik niet liever een fling? Voor nu, zolang het leuk is, of voor altijd? Is het liefde of lust? En de grootste vraag van allemaal: Ben ik alleen maar bij Lesley om mijn verdriet om Ryan te verdoezelen of ben ik oprecht verliefd op hem, als persoon?

Zoals ieder meisje zal doen als ze twijfelt, maak ik een lijstje met zijn voor- en nadelen. Ik heb me zelden zo bij iemand op mijn gemak gevoeld als bij Lesley. Maar ik erger me kapot aan het feit dat zijn moeder werkelijk alles voor hem doet en regelt en zich ook nog eens overal mee bemoeid. De seks is werkelijk mind-blowing en de vlinders in mijn buik die ik voel als ik bij hem ben zijn het waard om iedere keer weer die wereldreis naar Maastricht te maken. Maar voor hoelang nog? En zou ik, eventueel, even heel erg ver vooruit gedacht, ooit de stad waar ik zoveel van houd in kunnen ruilen voor een plekje in 't zuiden? Ik weet het niet... En ik vraag me af of het wel zo slim en eerlijk is om op deze manier door te gaan met Lesley.

En dan gaat mijn telefoon. Lesley. Bij het horen van zijn stem, draait mijn maag, twinkelen mijn ogen. Verliefdheid. Verlangen. Ik wil bij hem zijn, ik wil hem zien, ruiken, voelen! Het antwoord op al mijn gewetensvragen moet ik mezelf verschuldigd blijven, mn twijfel is nog niet 100% weggenomen. Maar toch maak ik een afspraak met hem voor als ik terug ben van vakantie. I can't promiss him forever. Maar ik kan hem nu geven. De momenten samen. En ik hoop dat dat genoeg is!

Linda Korner

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"