Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 16 | dinsdag 16 april 2024 07:09 uur | 0 bezoekers

Tut, tut, tut

vòòr en na het strand

Ondertussen is het gelukkig weer terrassieweer, alleen ben ik eventjes van de salades afgestapt, je hebt van die momenten dan moet je gewoon lekker even zondigen, af en toe wat lekkers, het is tenslotte zomer, toch?

 

Deze zomer heb ik nog geen moment in mijn bikini op het strand gelegen, zwaar overtuigd dat ik nog steeds een klein buikje heb… maar zo zijn er nog veel meer tut-dingetjes waar we aan moeten denken voordat we neer gaan ploffen op het strand.

 

Natuurlijk willen we geweldig poepiebruin eruit zien maar we mogen natuurlijk niet vergeten dat we minimaal 2 litertjes water moeten blijven drinken (dit is minus koffie), begin gelijk elke ochtend met een glas warm water, dit is namelijk heel goed voor je huid en werkt reinigend voor het lichaam.

Voordat je lang en breed op het strand gaat liggen, 2 daagjes van tevoren goed je lichaam scrubben en op de dag zelf goed insmeren (laat je goed informeren over de factor dat je nodig hebt). Na het zonnen een dikke laag met aftercreme opbrengen, neem iets met aloë vera, komkommer en\\"of cactus, dit is namelijk verkoelend en helend (aloë vera met koude komkommers helpt ook heel goed wanneer je verbrandt bent).

 

Gedurende de zomer moet je goed op je huid en haren letten, de zon maakt je niet alleen mooi poepiebruin maar kan ook een heleboel schade aanrichten. Gebruik voor je haren, 1 a 2 keer per week een haartreatment, wikkel er een warme handdoek omheen (handdoek goed uitwringen en eventjes in de magnetron) laat het minimaal een kwartiertje intrekken, daarna uitspoelen en je haar is weer helemaal gevoed.

Heb je echt heel droog, onbehandelbaar haar, ga dan eens voor een olietreatment langs de kapper (dit is in ieder geval mogelijk bij de Chinese kappers, Mauritsweg en Westkruiskade), je zal gelijk het verschil zien want je krijgt er mooi glanzend gezond haar ervoor terug en niet te vergeten, die heerlijke hoofdhuidmassage! 

 

Hou je huid goed bij gedurende de zomer, je wilt natuurlijk niet dat je huid uitdroogt, daar krijg je een lelijke huid van en kan je rimpels van krijgen, zorg ervoor dat je dagelijks een goede vochtinbrengende crème (dag en nacht) gebruikt voor je gezicht en hals, oogcreme, een goede vochtinbrengende bodylotion, lipbalsem en niet te vergeten, handcrème. Maak altijd zachtjes draaiende bewegingen bij het inbrengen van crème, zo neemt de huid de crème wat makkelijker op en blijft je huid mooi strak, of misschien een nog beter idee, laat iemand anders je een keertje masseren… goed voor je huidje, gezond voor je geest en heerlijk ontspannend voor je lichaam! 

 

Tut ze !

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"