Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 17 | vrijdag 26 april 2024 02:33 uur | 5 bezoekers

Destiny's Child in Rotterdam

Beyonce featuring Michelle en Kelly kon je het concert van Destiny’s Child wel noemen. Merendeel van de aandacht ging namelijk uit naar Beyonce.

Mijn zusje trok tijdens het concert een lang gezicht omdat ze niets kon zien van het podium. Ik wees naar mijn enorme hakken. “Altijd hoge hakken of plateau zolen dragen naar een concert”. Ik vond het sneu voor mijn lieve zusje dat zij deze tip niet eerder meegekregen had van mij. Daarom besloot ik mijn omkooptactiek te gebruiken. De drankjesjongen die voorbij liep drukte ik 10 euro in zijn handen en deed hem het voorstel mijn zusje met haar vriendinnetje mee naar voren te laten lopen. De drankjesjongen mag namelijk tussen iedereen doorlopen. Dat alles duurder is geworden was ook nu merkbaar. We sloten een deal voor vijftien euro en zo belandden de twee meisjes vooraan. Nu iedereen zijn plekje had gevonden kon het feest beginnen.

Over het voorprogamma van “Gino” als ik zijn naam goed onthouden heb kan ik niet zoveel zeggen. Na bijna alle hits van Usher gezongen te hebben, ging de copycat van het podium af.

Say my name was het eerste nummer waar de dames mee opkwamen en het publiek was bij het horen van de eerste noten al in alle staten en dat werd nog erger toen de lichten aan gingen en de dames in hun glitter outfits te bewonderen waren. Bij de eerste close up die van Beyonce te zien was hoorde ik rondom me alleen maar. “Wat een prachtvrouw”. “Wow wat is ze mooi” en inderdaad het is echt een prinses om te zien en het gouden pakje wat zij droeg versterkte dat beeld alleen maar. De twee andere dames hingen er voor mijn gevoel een beetje bij. Het leek alsof de visagist al zijn tijd had besteed aan Beyonce en de twee andere dames ook nog even snel had opgetut. De kapsels en gezichtjes zagen er  niet zo spectaculair en glamoreus uit als van Beyonce.Aangezien de ladies nooit exact de zelfde pakjes dragen was het ook weer Beyonce die steeds de leukste outfit droeg. Hierdoor bleef mijn aandacht eigenlijk en van velen rondom mij alleen maar gevestigd op haar. De zilverhype die langzaam plaats maakt voor “we love gold” was zeer goed te merken aangezien de dames bij elke outfit een gouden riem, ketting of zelfs heel de outfit in het goud droegen.

Na een aantal nummers gingen de meiden solo. Eerst Kelly met haar hit Boo en vervolgens Michelle met zoals te verwachten een gospel nummer. Bij Kelly kon ik halverwege alleen maar denken.Stop hiermee aljeblieft! Ze bleef maar doorgaan dat het publiek harder moest meedoen. Ik zong zo hard als ik kon mee. Niet omdat ik het leuk vond maar zodat ze eerder zou stoppen. Beyonce maakte het gelukkig helemaal goed met haar solo optredens. Boven verwachting zong zij al haar hits en daar was het publiek haar zeer dankbaar voor.

De avond werd besloten met de hit “loose my breath” en zo liep ik ook naar buiten.

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"