Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 13 | vrijdag 29 maart 2024 00:25 uur | 1 bezoekers

Fiasco

Daar issie dan! De demo van mijn band Fiasco.
Je kunt de demo beluisteren op (nog) maar twee manieren. Allebei via internet. Ze staan online op www.myspace.com/fiascomuziek en op http://fiascomuziek.hyves.nl

Laat weten wat je ervan vindt! Wie er dan ook een recensie over wilt schrijven is van harte welkom!

Bio van Fiasco:
 

Fiasco is een vijfkoppige Nederlandstalige Hiphop/Funkrock band uit Rotterdam en omstreken. Fiasco begon als ge-ND-capt, maar deze naam werd al snel omgedoopt tot Fiasco. 

 

Ons eerste optreden was in Waterfront (r.i.p.) en bestond uit drie tracks, waaronder het huidige 'Stamgasten' en 'Later'. 

 

Een ding is zeker: Fiasco wil optreden, plezier hebben en vooral vette tracks maken. Maar vooral plezier hebben, vette tracks maken en optreden 

 

Bandleden Fiasco: 

 

MC ND (Andy) - Frontman van Fiasco is onmiddellijk herkenbaar aan zijn soepele flow. Altijd strak op de maat spit hij zijn intelligente lyrics, met de snelheid van een ratelend machinegeweer. MC's waar Andy zich aan spiegelt zijn onder andere Immortal Technique, Mos Def en Jedi Mind Tricks. 

 

Kaja - Funky drummer, die waarschijnlijk meer beinvloed is door hedendaagse hiphop-dj's, dan door daadwerkelijke slagwerkers. Gang Starr is dan ook zijn lijfband, volgens hem geen betere combo dan The Guru en DJ Premier. Houdt het basic en strak als het moet en improviseert er op los wanneer hij de kans krijgt. 

 

Frank - Open minded en getalenteerde gitarist. Frank is als halve Marokkaan de gangmaker van de band. Zijn favoriete band is met afstand Limp Bizkit, wat dan ook duidelijk in zijn spel terug te horen is. Frank speelt net zo makkelijk een funky hiphoploopje, als dat hij een logge metalriff uit zijn instrument laat scheuren. 

 

Elmer - Veelbelovende en begaafde gitarist. De jongste van de groep, maar dat is niet aan zijn spel te merken, integendeel. Heeft als hobby afgeragde gitaren kapot slaan, om daarmee anderen de stuipen op het lijf te jagen. Luistert het liefst naar bands als de Red Hot Chilli Peppers, Metallica en Cypress Hill. 

 

Stefan - Betrouwbare en solide bassist, die altijd de rust bewaart. Daarmee absoluut de ruggengraat van de band. Stefan is een metalliefhebber en laat dat onmiskenbaar terugkomen in zijn (kleding) stijl. Daarnaast luistert hij nog diverse andere soorten muziekstijlen. Bands die hem inspireren zijn Iron Maiden, Therion, Gwar en The Cure. 
 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"