Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 16 | zaterdag 20 april 2024 15:07 uur | 0 bezoekers


Bruno Gröning 1906-1959

Informatieve lezing in Rotterdam over genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning op zondag 27 januari 2013

De Bruno Gröning-Vriendenkring is wereldwijd één van de grootste organisaties voor genezing langs geestelijke weg. Hier kunnen geïnteresseerden en hulpzoekenden kosteloos leren de genezende kracht op te nemen. Daarbij gebeuren regelmatig verbazingwekkende genezingen, zelfs van jarenlang bestaande chronische ziekten

Met het groeiend bewustzijn voor totale en alternatieve mogelijkheden van genezing, krijgt ook het thema genezing langs geestelijke weg steeds meer aandacht, ook in vakkringen. Daarbij duikt steeds weer de naam van Bruno Gröning (†1959) op. Door buitengewone genezingssuccessen werd hij in de 50-er jaren wereldbekend. Hij liet de kennis na over het opnemen van een natuurlijke, genezende kracht die hij ‘de Heilstrom’ noemde. Net zoals toentertijd vinden er tegenwoordig nog steeds talrijke genezingen plaats, ook van ongeneeslijke ziekten. Een veelvoud van door artsen zorgvuldig gecontroleerde succesberichten zijn hiervan het bewijs. 


De Bruno Gröning-Vriendenkring is wereldwijd één van de grootste organisaties voor genezing langs geestelijke weg. Hier kunnen geïnteresseerden en hulpzoekenden kosteloos leren de genezende kracht op te nemen. Daarbij gebeuren regelmatig verbazingwekkende genezingen, zelfs van jarenlang bestaande chronische ziekten. Reeds tijdens zijn leven had Bruno Gröning plaatselijke gemeenschappen opgebouwd. Tegenwoordig zijn deze in alle continenten van de wereld. Hier komen de Bruno Gröning vrienden regelmatig bijeen om gezamenlijk de genezende kracht op te nemen en over hun ervaringen en genezingen te vertellen. 


Ieder is vrij om zich bij de Bruno Gröning-Vriendenkring aan te sluiten of deze ook weer te verlaten. Er bestaan geen financiële of juridische verplichtingen. Alles wordt uitsluitend door vrijwillige bijdragen gefinancierd. Naar het voorbeeld van Bruno Gröning vinden er geen medische adviezen, onderzoeken of behandelingen plaats. 


Hulp bij verslavingen


Talrijke genezingsberichten tonen dat ook bij alcohol- en drugsverslaving, alsook bij andere verslavingen, een duurzame genezing langs geestelijke weg mogelijk is. Daarbij verdwijnen niet alleen de symptomen, maar vooral ook de innerlijke oorzaken van de verslaving. 


Jonge mensen in de Vriendenkring


In de Bruno Gröning-Vriendenkring komen wereldwijd jonge mensen bij elkaar in jeugdgemeenschappen. De leer van Bruno Gröning helpt hen zelfbewust en succesvol meester over hun leven te zijn. Door opname van de genezende kracht kunnen angsten, depressies, allergieën en veel meer verdwijnen, alsook problemen op school, bij de studie en in het beroep. Levensvreugde en zelfvertrouwen zijn weer vaste waarden in het leven. 


De Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF)


De Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) is een internationale organisatie van duizenden artsen en vertegenwoordigers van andere medische beroepen uit meer dan 70 landen. Ze onderzoekt sinds 1992 hulp en genezingen die langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning tot stand zijn gekomen. De genezingen worden door artsen gecontroleerd en, zo mogelijk, op basis van medische onderzoeken door onafhankelijke artsen gedocumenteerd. Inmiddels is er een omvangrijk archief ontstaan. Om met deze kennis wereldwijd zieke en hulpbehoevende mensen te helpen, geven artsen en psychologen van de MWF hun ervaringen kosteloos door aan collega’s en geïnteresseerden door middel van regelmatige lezingen in binnen- en buitenland. 


Uitnodiging voor een openbare lezing in Rotterdam


De lezing met het thema ‘Genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning’ vindt plaats op zondag 27 januari 2013 van 14.00 tot 16.00 uur in de Willebrordsoos, Vrijenbansestraat 50, 3037 VZ,  Rotterdam-Noord. 


Inhoud van de lezing:


• Gebeurde genezingen worden voorgesteld en voor iedereen begrijpelijk uitgelegd
• Aanwezigen kunnen tijdens de lezing de genezende kracht zelf ervaren
• Bruno Gröning en zijn leer
• De Bruno Gröning-Vriendenkring
• De Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF)


Voor informatie 010-4764225. 


Alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd. 


http://www.bruno-groening.org/nederlands/ hier vindt u wetenswaardigheden over Bruno Gröning, zijn leer, de Bruno Gröning-Vriendenkring, de MWF, alsook meer dan 200 genezingsberichten.
E-Mail: netherlands@bruno-groening.org


http://www.youtube.com/watch?v=QJH3aYAm0Hc


http://www.youtube.com/watch?v=z-euPng5thQ&feature=related    

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"