Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 16 | zaterdag 20 april 2024 16:23 uur | 0 bezoekers

Motel Mozaique

Wat een geweldig weekend! Jamie Lidell, Trentemoller, Goldfrapp en meer!


Dit weekend heb ik samen met een vriendin gewerkt als vrijwilligers op Motel Mozaique. Voor zes uur vrijwilligerswerk. In ruil daarvoor kregen we gratis toegang op beide dagen van het festival. En zeg nou zelf das altijd mooi meegenomen! Ik was in 2006 al eens geweest en toen had ik kaarten gewonnen. En ik vond de line up de moeite waard om zes uur op zaterdagmiddag te ‘werken’.


Het begon al goed vrijdagavond. Maar hoe kon het ook anders de randstadrail had weer eens een storing… grafding! Echt beter is de verbinding er niet op geworden. Maar om de randstadrail helemaal verrot te schelden gaat ook weer te ver dus dat terzijde.


Eenmaal aangekomen op bij de schouwburg gingen we eerst onze polsbandjes halen anders gaat het naar binnen komen zo moeilijk. Daar binnen stond een apparaat waarmee je jezelf kon filmen en een muziekje erbij kon zetten.
klik hierop voor het resultaat:



Nou het eerste in de planning was Jamie Lidell.
Ik moet zeggen ik vond hem heel strak en goed zingen. Maar ja, de laatste keer dat ik hem zag moet ik zeggen was toch leuker. Maar dat kon de pret niet drukken als nog erg vet!



Hierna werd me vriendin nog aangesproken door een vrouw in een uitdagend zusterpakje. Ze kwam ons vragen of we wel gelukkig waren en of we niet iets wouden veranderen in ons verleden of in de toekomst. Nou mijn vriendin zag dat wel zitten dus we liepen mee. Ik weet niet precies wat haar allemaal gevraagd was maar de uitkomst was een filmpje met haar toekomst. Ja! ze zou wonderdokter worden en een medicijn tegen MS uitvinden. Totaal nutteloos natuurlijk maar wel heel grappig!


Daarna was het tijd voor ja, ja Trentemoller. Een mix van techno, electro en weet ik veel wat nog meer. Off Corso was bomvol en dat was te begrijpen ook. Serieus hierop kan je echt niet stil staan! Wij waren naar voren gekropen zodat we alles goed konden bekijken en lekker tussen de mensen uit ons dak konden gaan. Echt een lekkere kick off voor een avondje lekker dansen! We zijn daarna ook niet meer de Off Corso uit geweest maar tot vijf uur staan spacen op natuurlijk Trentemoller en Joris Voorn.



Omdat ik niet in Rotterdam woon is het altijd wat lastig thuis te komen dus moesten we nog een uurtje wachten op de randstadrail. Eenmaal thuis aangekomen was er eigenlijk nog geen behoefte om te gaan slapen. Daarom zijn we gewoon doorgegaan om, om twee uur weer fris en fruitig op ons ‘werk’ aan te komen. Het vrijwilligerswerk was niet veel, wat ook maar beter was want echt levendig voelde ik me nog niet. We hebben toen tot acht uur de gasten van Motel mogen verwelkomen door hun polsbandjes om te doen. Om acht uur hadden we toch wel honger. Zijn we wat gaan eten, en even later weer terug gegaan.


Nou na een beetje gechilled te hebben kwam dan echt het hoogte punt van het weekend!
Je raad het al, of niet:P Goldfrapp… serieus, deze band heeft me zo goed gedaan. Heel relax en zoo goed gezongen!Ik leefde er helemaal van op!




Toen het afgelopen was had ik ook meteen weer zin om naar Off Corso te gaan. Daarvoor dachten we namelijk nog dat we misschien wel naar huis zouden gaan. Daar aangekomen met nog andere vrienden speelde even later M83. Dit was niet echt heel overtuigend en dat vond de rest ook niet echt had ik het idee. De rest van de avond was een groot feest! Lekker staan dansen. En we hebben ons zeker vermaakt!


Voor degene die er waren! Laat maar weten wat jij ervan vond en voor de thuis blijvers: Better luck next time!
Mijn laatste toevoeging hierop is: Ook al heb ik niet al teveel bands gezien het was een topeditie! En volgend jaar ben ik er zeker weer!!C U!! in 2009!!!
Dana Aubert






 
  • Waardeer:
Array
(
    [105888] => Array
        (
            [naam] => lindaa
            [link] => 
            [reactie] => leuuk! had ik er maar bij geweest:P haha
            [afbeelding] => 0
            [spambot controle] => 
            [react_date] => 2008-04-15 15:45:46
            [react_date_changed] => 2008-04-15 15:45:46
            [react_page] => 0
            [react_user] => 19238
            [react_user_target] => 0
            [react_parent] => 97616
            [react_count_reads] => 
            [react_count_views] => 
            [react_confirmstring] => EJSGXF7UDQV6GPQ
            [u_name] =>   
            [u_email] => antennerotterdam@users.antenne.exolog.nl
            [react_id] => 105888
            [editable] => 1
        )

)

lindaa | 15 april 2008

leuuk! had ik er maar bij geweest:P haha


*

laat dit veld leeg