Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 16 | vrijdag 19 april 2024 11:42 uur | 2 bezoekers

Goedenavond, dit is het Antenne journaal verzorgd door Pieter Zandvliet

Goedenavond, dit is het Antenne journaal verzorgd door Pieter Zandvliet

President George Wacko Bush is verhuld met de gezamenlijke actie van zijn leger in Irak, men heeft besloten voor kerstmis eens niet aan te vallen dan wel terug te trekken, ze gaan voor de combinatie, en zullen proberen het gezamenlijk tot een spetterend hoogte punt te brengen, wat de vrouwelijk groenhemden zullen doen liet Bush weten was nog niet duidelijk.
Maar volgens Bush moet dit geheel tot een voorbeeld gaan vormen, en niet alleen met kerst, de weg ligt open naar Wereld vrede zei Bush met zijn domme glimlach.
Franse wetenschappers, hebben jaren onderzoek gedaan naar Bush en degene die in hem geloven. Ze hebben allereerst nog nooit zo’n plezier in een onderzoek gehad. Pierre Sac verbaasde zich er keer op keer over dat men zo goed gelovig in de Amerikaanse president kon zijn, je gelooft toch ook geen Miljardair die jou zegt de shoarma boer om zeep te helpen omdat hij is wie hij is? Het onderzoek gaat verder……
In Oslo heeft een zestien jarige student Fries, zich van het leven beroofd door zijn mond vol te proppen met toilet papier, net zolang tot het ademen onmogelijk werd, Knud stierf met een Mitrailleur in zijn handjes, waarop een briefje zat, waar weer opstond, als ik niet stik roei ik de hele school uit. We hopen dat vele zijn voorbeeld in de hele Wereld met dezelfde snode plannen zal volgen verklaarde een ontroerd schoolhoofd.
In de Rotterdamse wijk Schiebroek is ene An Zandvliet door een arrestatie team gearresteerd, (de nieuwslezer schrikt, want dit blijkt zijn moeder te zijn, maar hij leest dapper door, met in zijn hoofd zijn grote voorbeeld Fred Pedaalemmer), An begin de arrestatie vredig, maar haar man Piet Zandvliet werd woest en klom zijn dak op, waar hij per ongeluk werd afgeschoten, gelukkig had hij geen kleren aan, zodat zijn balzak de val brak. An zei huilend later op het politie bureau, al jaren deze extreem sterke koffie zette. Waarop de brigadier zei, “bij heroïne krijg je toch ook geen koekje Annie”, ze spuwde de leuke peuk in het gelaat, waarop zij hardhandig de cel in verdween. De PVDA politicus Wouter Bos, was al jaren tegen het gebruik van sterke koffie, en hoopt dat An Zandvliet naar behoren gestraft zal worden.
De gratis kranten Spits en Dag zijn van plan samen te gaan, en zo het file probleem tegen te gaan,”Dag Spits”.
Deze grap brengt ons bij ons volgende bericht, in Nederland zal de doodstraf weer worden ingevoerd, alleen voor makers van flauwe grappen. Verschillende televisie omroepen hebben met opheffen van hun zendtijd gedreigd na het vernemen van dit toch wel schokkende bericht.
Terroristische organisatie hebben vanmorgen te Staphorst besloten alleen nog bommen te plaatsen, of zich zelf dan wel kikkers op te blazen midden in de woestijn, dit omdat het daar geen kwaad kan, de optie van ETA kopstuk Jorge Trompetta voor het Wittehuis word in acht genomen..
Dan tot slot het weer, weer!
Het enige weer dat zeker en goed voorspeld word, is het weer van gisteren.
Goedenavond
 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"