Het culturele online mzine van Rotterdam
antenne rotterdam

Antenne Rotterdam

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140

Magazine

week 13 | vrijdag 29 maart 2024 12:24 uur | 1 bezoekers


virtueel RIX geld

Zelf T-shirts maken bij RIX

Op de website van de Rotterdam Index is het nu mogelijk om je eigen Rotterdamse T-shirt, rompertje of slip te ontwerpen. En voor de succesvolle beleggers zijn ze zelfs te winnen.

RIX Weblog

Vanaf nu valt er ook wat te winnen: RIX-shirts!!

Dinsdag 04 Juli 2006 - 15:03

Er zijn vandaag wat aanpassingen gedaan aan RIX, je kan onder andere weer stemmen op de nieuwsberichten maar de meest in het oog springende aanpassing is de introductie van RIX-shirts. Vanaf vandaag zullen de behaalde winsten in RIX niet alleen meer virtueel zijn maar kan je ook echt wat winnen namelijk je eigen unieke T-shirt dat je zelf kan ontwerpen met een keur van (Rotterdamse) symbolen met de nieuwe RIX-shirt module

Hoe werkt het ?
Op het einde van de kalendermaand zullen er op basis van de ranglijsten een aantal RIX-shirts gewonnen kunnen worden. De hoogste stijger van de maand wint sowieso een RIX-shirt en ook zullen de 3 rijkste spelers van dat moment de mogelijkheid krijgen om hun gewonnen kapitaal te verzilveren en de helft van hun vermogen in te ruilen voor een RIX-shirt dat ze zelf kunnen ontwerpen of kunnen selecteren uit de al gemaakte RIX-shirts. Daarnaast wilen we ook 1x per maand een RIX-shirt uitreiken aan de meest actieve/waardevolle speler en de maker van het mooiste RIX-shirt. De precieze beoordelingscriteria voor deze laatste 2 categorieen zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Hoe vaak kan ik een RIX-shirt winnen ?
Je kan per maand maximaal 1 RIX-shirt winnen met een maximum van 3 shirts per 6 maanden. Er zal bij het einde van de kalendermaand contact worden opgenomen met de spelers die in aanmerking komen voor een prijs over de precieze afhandeling.

Moedigt dit valsspelen niet aan ?
Om ervoor te zorgen dat de spelers ook eerlijk hun positie hebben verdiend zullen we het handelsgedrag van de spelers die een RIX-shirt winnen extra goed bekijken en mocht het blijken dat deze speler niet eerlijk aan zijn of haar positie is gekomen dan kunnen we besluiten het gewonnen RIX-shirt niet uit te keren.

Is een RIX-shirt alleen te winnen ?
Nee hoor, met de nieuwe RIX-shirt module kan je zelf je eigen RIX-shirt maken en door middel van de knop "contest" toevoegen aan de lijst met RIX-shirts zodat andere spelers deze kunnen beoordelen. Als je je resultaat heel leuk vind kan je het eventueel ook direct bestellen via T-Signers.com. Waarschijnlijk wordt ook het beste shirt van de maand beloond met zijn of/haar eigen ontwerp maar hiervoor moeten we even zeker zijn dat er niet teveel vals wordt gestemd ;-)

Wat is T-signers ?
T-signers is het het uit de hand gelopen "hobbyproject" van Gert-Jan van der Wel (Suite75) en Jeroen Apers. Ze hebben een paar jaar geleden het idee gehad om een website te starten waar je zelf je eigen T-shirt kan ontwerpen en bestellen op www.T-signers.com en dat heeft ze sindsdien behoorlijk wat vrij tijd gekost ;-)

Toen we een tijdje geleden zaten na te denken over de mogelijkheid van het winnen van kleine prijzen in RIX zoals T-shirts kwam al snel het idee om een aangepaste versie van T-signers te maken voor RIX waarmee je zelf je eigen Rotterdamse T-shirt kan ontwerpen en dus ook kan winnnen met je investeringen. Het is voor ons een beetje een experiment maar het leek ons een leuke uitbreiding van RIX en we hopen dat jullie het ook kunnen waarderen.

Veel plezier met het ontwerpen van je eigen RIX-shirt. We zijn benieuwd naar de resultaten......

Ga naar de Rotterdam Index; voor nieuws en beleggen.


Jeroen/Suite75

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets about "#rotterdam"