Ach, daar zit je dan weer...
...nou, in ieder geval voor zolang als het duurt, of zolang als het kan, zover als het gaat, of zover als het raakt.
Voor zolang als het smaakt.
Die laatste is wel van toepassing.
Gisteren heb ik nog een lekkere struisvogelbiefstuk (weet iemand b.t.w. (inclusief) waar ik deze voor een REDELIJKE prijs kan kopen, en dan bedoel ik niet 15 euro voor een halve kilo) klaargemaakt,met behulp van Fabio, die wat biefstuk betreft verstand van zaken heeft.
Nu is het over het algemeen niet gemakkelijk om een struisvogelbiefstuk
op een juiste manier te bereiden.
Men dient dus eerst de struisvogelbiefstuk te wassen al was het een spons.
Vervolgens neme men walnotenolie en schenk een niet al te ruime hoeveelheid in de niet al te hete pan.
Voeg klontje roomboter toe.
Besmeer de struisvogelbiefstuk ruim in met suiker en bak hem aan beide kanten goed aan op een vrij heet vuur.
Blus af met basalmicoazijn.
Laat de biefstuk afkoelen, en pak de biefstuk daarna in alluminiumfolie in en
Stop hem 3 a 4 minuten in de oven (hetelucht 225C).
Strooi zout.
Dek tafel.
Steek kaarsen aan.
Serveer struisvogelbiefstuk.
Haal roos tevoorschijn.
Zeg "Liefje, speciaal voor jou"
Eet smakelijk!